Direct contact, of mail:

06-54345657  info@calismeetdiensten.nl

Calis Meetdiensten


Calis Meetdiensten houdt zich bezig met het keuren van nieuwe installaties op basis van NEN 1010 en het inspecteren van de veiligheid van elektrotechnische installaties volgens NEN 1010, NEN 3140 en de nieuwe NTA 8220 voor het opsporen van brandrisico's. Wij adviseren organisaties in het veilig werken met elektrische installaties conform NEN 3140. 

U kunt bij ons terecht met al uw vragen over elektrische installaties. Daarnaast bereiden we onze klanten voor op normen die gaan veranderen en op nieuwe wetgeving die met de veiligheid van de elektrische installatie te maken hebben.  

Werkwijze Calis Meetdiensten:

De elektrische installatie wordt gecontroleerd op een veilige werking van alle componenten. Dit vind plaats door zowel visuele inspectie als beproevingen en metingen;

– Het meten van de isolatieweerstand van de elektrische installatie.

– Het meten van de aardverspreidingsweerstand.

– Het meten en testen van aardlekschakelaars.

– Het controleren van de automatische uitschakeling van de voeding.

– Het controleren van de fasevolgorde etc.

U ontvangt van ons een inspectierapport dat is opgebouwd in 3 delen;

1e deel betreft een beschrijving van de elektrische installatie.

2e deel betreft een overzicht van alle meetwaarden van alle delen van de elektrische installatie. (vaak als aparte bijlage)

3e deel betreft een overzicht van bevindingen en (eventuele) gebreken en aanbevelingen.

Na de inspectie ontvang u van ons een uitgebreid rapport en het eventueel certificaat van goedkeuring in de vorm van een keuringssticker. 

 

 

Ons team

Herman Calis

Herman Calis

Positie Eigenaar

Over Na een langjarige loopbaan in het installatievak heeft Herman in 2019 besloten on zijn carrière een andere wending te geven. De opgebouwde ervaring met elektrische installaties en de verantwoordelijkheid voor het goed functioneren daarvan kan hij nu aanwenden voor het inspecteren en keuren van installaties. Het inzetten van die kennis en ervaring heeft geleid tot het ontstaan van Calis Meetdiensten, een bureau dat zich richt op inspecties/keuringen nieuwe en bestaande installaties. (lees: NEN1010 en NEN 3140)

Ervaring Meer dan 30 jaar ervaring

Titel ing. H.M. Calis

Marieke Haverman

Marieke Haverman

Positie Administratief medewerker

Over Marieke komt oorspronkelijk uit het (kleuter)onderwijs, heeft daarna een gastouderbureau gerund en verzorgt inmiddels de administratieve kant van Calis Meetdiensten


E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn